HUNDFYRENDjursjukgymnast

Utbildning

Håll utkik på Anicura Albanos hemsida/facebook-sida för info om utbildningskvällar rörande hundar och katter.

 

VÅRD I DET VILDA

Lär digrädda liv på både människa och hund! Det här är kursen för dig som vill veta mer om hur du tar hand om de skador som kan drabba människor och hundar i skog och mark. I samband med t ex jakt, spårträning eller andra hundaktiviteter befinner vi oss ofta långt från sjukvård och veterinär. Vi, eller vår fyrbenta kamrat,  kan råka ut för fallolyckor, hjärtstopp, benbrott, skärskador o dyl.

Kursen är på 7 tim med fokus på praktik. I kursen ingår specialanpassad sjukvårdsutrustning, handbok och HLR - utbildning (hjärt - lungräddning).

Kursen ingår i ett projekt i samarbete av SKK och Svenska Jägareförbundet.

 

 

 

 

 

 

 

JÄGAREFÖRBUNDETS EFTERSÖKSUTBILDNING

En omfattande utbildning för hela ekipaget med juridik, spårträning, skottplatsundersökning mm. Kursledare är länsinstruktörer inom Svenska Jägareförbundet. 

Genomförs främst på Jägareförbundets jakt - och kursgård på Bogesund.

 

 
Snöig jaktbild
 
 
 
För dig som har en hund som lider av artros. På den här kursen får du värdefulla redskap som kan hjälpa till att lindra din hunds besvär. Innehåller information om sjukdomen, råd om kost, motion, hjälpmedel samt massage och stretching. 7,5 tim teori och praktik på egen hund.
 
Datum: 13/4, 20/4 samt 27/4 kl.18.30 - 21.00
 
Pris: 800:- inkl. kursmaterial
 
Kursplats: Vällingby
 

  

 

Vid tillräckligt intresse eller efter önskemål kan kurs/föreläsning inom följande områden anordnas; Hundmassage för hemmabruk, Artrosskola, Friskvård, Fysisk aktivering för hund, Stretching, Stavgång med hund, Viltspår och Jakthunden grundlydnad.